Aromaterápiás masszázs

Mit kell tudnia róla?

Az aromaterápiás masszázs egy lassú, gyengéd, finom masszázstechnikát alkalmazó terápiás kezelés, ahol e mozdulatok segítségével juttatják az olajokat a bőr mélyebb rétegeibe. Hatékonysága az illóolajokban rejlik, amelyek a testre és a lélekre is egyaránt hatnak . Az aromaterápia az aromatikus hatóanyagokat tartalmazó gyógynövények és az ezekből készült illóolajok külső és belső alkalmazása az egészség megőrzése és a betegségek gyógyítása érdekében. Az aromaterápia kiváló egészségmegőrző terápia, nem elhanyagolható az immunrendszerre gyakorolt erősítő hatása sem, segítséget tud nyújtani szív- és érrendszeri, idegrendszeri, légzőrendszeri, emésztőrendszeri, nőgyógyászati, mozgásszervi és lelki eredetű panaszok esetén. Fájdalomcsökkentő, izomlazító, antimikrobiális, légúttisztító hatása van, ezenkívül fokozza a vér- és nyirokkeringést, oldja az izmok feszülését, felgyorsítja a méreganyagok távozását a szervezetből.

Mikor keresse fel a Vitality Klinika aromaterápiás szolgáltatását?

Túlhajszolt stresszes életet él, alvászavarai vannak, kimerült. Valamilyen mozgásszervi problémákkalküzd (pl. hátfájás, derékfájdalmak, nyaki problémák, stb.). Természetes gyógymódot keres az orvosi kezelések mellé kiegészítésképpen. Gyenge az immunrendszere, rendszeresen megbetegszik. Emésztési zavarai vannak vagy lassú az anyagcseréje. Természetes és hatékony bőrápolásra, kozmetikai kezelésre vágyik. Akinek szüksége van a kikapcsolódásra. Ha, szereti az illatokat.

Aromaterapeutánk

Gál Kinga

Aromaterapeuta

Aromaterápiás kezelési árak

 • Aromaterápiás tanácsadás (30 perc)

  50 Ron
 • Aromaterápiás masszázs prémium illóolajokkal és zeneterápiával (75 perc)

  110 Ron
 • Immunenne testbebalzsamozó, immunerősítő kezelés

  200 Ron
 • Detoxenne kezelés-masszázs (30 perc)

  90 Ron
 • Detoxenne kezelés-masszázs és zöldagyag pakolás (60 perc)

  120 Ron
 • Damaszkuszi rózsás prémium aromaterápiás kezelés, kifejezetten hölgyek számára (90 perc)

  150 Ron

ÁRAKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A beavatkozás összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a terapeutánkkal.

Program

Időpontfoglalás a 0040786498093 telefonszámon.

TOP