Termeni si condiții

Cine suntem noi?

Societatea Polimed Vitality este o persoană juridică română cu sediul în Odorheiu Secuiesc, Str Budvar nr.41, Harghita, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Harghita sub nr. J19/839/2017, având codul fiscal 38640252. Denumită în continuare Titular.

Titularul deţine toate drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile asupra bazelor de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site, în lipsa de stipulaţie contrară. Drepturile Titularului sunt protejate de legislaţia română în vigoare.

Titularul nu este și nu va fi legal responsabil în niciun caz şi pentru nicio inadvertenţă ori descriere eronată a informaţiilor prezentate în site. Pentru a afla informaţii detaliate şi complete despre serviciile puse la dispoziţie de Titular, puteţi să vă adresaţi reprezentanţilor acestora fie telefonic, fie în scris, utilizând datele de contact puse la dispoziţie de către Titular, la secţiunea de contact dedicată.

Totodată, Titularul nu este responsabil în nicio măsură de conţinutul furnizat de terţe persoane, de conţinutul secţiunilor publicitare, al mesajelor publicitare sau al conţinutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul site-ului.

Niciunul dintre materialele care alcătuiesc conţinutul acestor site-uri nu constituie o ofertă fermă de a contracta şi cu atât mai mult ele nu se constituie ca o ofertă de vânzare-cumpărare a vreunui serviciu medical sau de asigurare.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, indiferent de forma pe care acestea o îmbracă, de către orice persoană, fără a menţiona sursa prin link direct către aceasta.

Politica de livrare a serviciilor

Serviciile sunt asigurate pe baza programării prealabile, fără timp de așteptare și fără bilet de trimitere medicală. În centrul de sănătate sunt reprezentate principalele domenii medicale de specialitate. În cazul în care este nevoie și de alte investigații pentru diagnosticarea unei boli, medicul de specialitate va organiza procesul căii de investigare.

Modalități de plată

Contravalorarea serviciilor medicale se poate achita la recepție în numerar sau card
Contravaloarea pachetelor speciale de sănătate destinate persoanelor fizice sau juridice se poate achita în numerar sau online cu card bancar Visa sau Mastercard.

Politica de retur

În cazul efectuării plăților on-line a pachetelor speciale de sănătate destinate persoanelor fizice sau juridice, termenul de retur este de 14 zile.

Datele noastre de contact

Ne puteți contacta folosind datele de mai jos.

Datele noastre de contact

Denumire completă: Polimed Vitality

Adresă sediu social (adresă corespondență): Str Budvar nr.41, mun. Odorheiu Secuiesc, Harghita

Număr de telefon:  ‬+40 266 210 157 (disponibil între orele ): 9:00-20:00 de Luni până Vineri

Adresă de email: office@clinicavitality.ro

Website: https://clinicavitality.ro/

TOP