Vitality Klinika
egészsége szolgálatában!

Bemutatkozik a Vitality Klinika

A Vitality Klinika intézményt 2017-ben azzal a céllal alapítottuk, hogy fejlesszük Székelyföld járóbeteg-ellátását, magasabb szintre emelve az egészségügyi szolgáltatások színvonalát.

Rendeléseink pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes nyugodt környezetben, szakképzett segítőkész személyzettel, kitűnő szakmai és technikai háttérrel. Ezért orvosi intézményünk helyszínéül olyan adottságokkal rendelkező épületet választottunk, amely elhelyezkedése, megközelíthetősége és belsőépítészeti megoldásait tekintve is tökéletesen alkalmasnak bizonyult, a magas színvonalú betegellátás biztosítására.

Székelyudvarhelyen, a városközpont közelében lévő épületében rendezkedjünk be, ahol a tág parkoló és elegáns környezet, modern felszereltség, kiváló alapot biztosított ahhoz, hogy minden elképzelésünket megvalósíthassuk.
Szolgáltatási körünket, szakterületeink számát és eszközparkunkat folyamatosan növeljük, valamint továbbra is figyelemmel kísérjük a szakmai újdonságokat, hogy azokat is beépíthessük kínálatunkba.

Meggyőződésünk, hogy színvonalas szolgáltatásokra az egészségügy terén is szükség van, ezért járóbeteg-ellátásban mindvégig a betegek szükségleteit helyezzük a középpontba.

Szolgáltatási palettánk között, a járóbeteg-ellátás mellett, a Vállalati Üzletág számára kialakított modern foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásokkal és csoportos egészségbiztosítási csomagokkal is rendelkezünk.

Minél szélesebb körű szakorvos ellátásra és korszerű felszereltségre törekszünk, hogy szolgáltatásainkkal biztonságot és kényelmet nyújtsunk, úgy a páciensek, mint a szolgáltatást végző személyzet számára.

Pácienseink igényeit és folyamatos megelégedettségét tartjuk szem előtt, azáltal, hogy mind orvosi, mind emberi szempontból, magas szintű egészségügyi szolgáltatást nyújtunk.

Célunk

Székelyföld legjobb járóbeteg-ellátást biztosítani.

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00
Hétvége: Zárva
TOP