Masaj aromaterapeutic

Ce trebuie să știți despre masajul aromaterapeutic?

Masajul aromaterapeutic este o tehnică de masaj lentă, blândă, care folosește uleiuri pentru a pătrunde în straturile mai adânci ale pielii. Eficiența sa constă în uleiurile esențiale, care afectează atât corpul, cât și sufletul. Aromaterapia este folosirea ierburilor aromatice și a uleiurilor lor esențiale, atât extern cât și intern, pentru a menține sănătatea și a vindeca bolile. Aromaterapia este o terapie excelentă de menținere a sănătății, care nu are un impact imunitar neglijabil, poate ajuta cu afecțiuni cardiovasculare, nervoase, respiratorii, digestive, ginecologice, musculo-scheletice și psihologice. Are efecte analgezice, relaxante musculare, antimicrobiene, de curățare respiratorie, crește, de asemenea, circulația sângelui și limfatică, ameliorează tensiunea musculară și accelerează eliminarea toxinelor din organism.

Când să vizitați serviciul de aromaterapie al Clinicii Vitality?

Dacă trăiți o viață stresantă suprasolicitată, aveți probleme de somn. Aveți unele probleme musculo-scheletice (cum ar fi dureri de spate, dureri de spate inferioare, probleme de gât, etc.). Căutați o cură naturală care să-i completeze tratamentele medicale. Aveți un sistem imunitar slab și îmbolnăviți în mod regulat. Aveți probleme digestive sau metabolismul lent. Dacă doriți o îngrijire naturală și eficientă a pielii și tratament cosmetic. Dacă aveți nevoie de relaxare.

Aromaterapeută

Gál Kinga

Aromaterapeută

Prețurile tratamentelor de aromaterapie

 • Masaj aromaterapeutic relaxant, corp întreg (60 minute)

  110 Ron
 • Consultație aromaterapeutică (30 minute)

  50Ron
 • Tratament detoxenne-masaj anticelulit (30 minute)

  90 Ron
 • Tratament detoxenne-masaj anticelulit și tratament anticelulit cu argilă verde (60 minute)

  120 Ron
 • Tratament Premium de aromaterapie cu uleiul esențial Rosa Damascena pentru femei (90 minute)

  150 Ron
 • Masaj terapeutic Immunenne pentru dezvoltarea sistemului imunitar

  200 Ron

INFORMAȚII PRET

Prețurile afișate pe site-ul nostru sunt prețuri standard. În funcție de complexitatea intervenției, prețurile noastre pot varia. Vă rugăm să consultați terapeutul în timpul consultării

Program

Programare la numărul de telefon: 0040786498093

 

TOP