Kardiológia

Mit kell tudnia róla?

A kardiológia, a belgyógyászat egyik szakága, amely a szív- és az érrendszer veleszületett és szerzett rendellenességeivel foglalkozó tudományág

Mikor keresse fel a Vitality Klinika magánrendelését?

Ha a nyakba, hasba, vagy a bal karba, sugárzó fájdalom, hányinger vagy hányás, mellkasi fájdalom, gyengeség és fulladás, szívdobogásérzés, szívritmuszavar, kimerültség, fáradtság, heves fejfájás, szédülés, légszomj, dagadó alsó végtagok, hideg, nyirkos tapintású bőr, alacsony vérnyomás jelentkezik, forduljon szakorvoshoz. A szív-koszorúér betegségek már korai stádiumban is felfedezhetők, ezért érdemes szűrővizsgálaton részt venni: ha túlsúlyos, dohányzik, cukorbeteg, magas a koleszterinszintje, stresszes életmódot él, keveset mozog, szűk rokonságban szívbetegség fordult elő, egészségtudatos életet él és ki szeretné vizsgáltatni magát.

Mit ajánlunk?

A székelyudvarhelyi Vitality Klinikán a kardiológiai szakrendelések pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes, nyugodt környezetben, szakképzett személyzettel, kitűnő szakmai és technikai háttérrel.

Szakorvosaink

Dr. Bordi László-Lehel

Kardiológus szakorvos

Dr. Nagy-Dósa Ildikó-Hajnal

Kardiológus szakorvos

Kardiológiai kezelések

 • Kardiológiai konzultáció

  120 Ron
 • Ultrahang vizsgálat

  120 Ron
 • Kardiológiai konzultáció ultrahang vizsgálattal

  240 Ron
 • Holter-vizsgálat (24 órás EKG)

  300 Ron
 • Holter-vizsgálat (24 órás vérnyomás)

  200 Ron
 • Kontroll vizsgálat

  80 Ron

ÁRAKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A kezelés összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a kezelő orvosukkal.

PROGRAM

 Dr. Bordi László-Lehel - Hétfő: 15:00 - 20:00

 Dr. Nagy-Dósa Ildikó - Kedd: 15:00 - 19:00

TOP