Kardiológia

Mit kell tudnia róla?

A kardiológia, a belgyógyászat egyik szakága, amely a szív- és az érrendszer veleszületett és szerzett rendellenességeivel foglalkozó tudományág

Mikor keresse fel a Vitality Klinika magánrendelését?

Ha a nyakba, hasba, vagy a bal karba, sugárzó fájdalom, hányinger vagy hányás, mellkasi fájdalom, gyengeség és fulladás, szívdobogásérzés, szívritmuszavar, kimerültség, fáradtság, heves fejfájás, szédülés, légszomj, dagadó alsó végtagok, hideg, nyirkos tapintású bőr, alacsony vérnyomás jelentkezik, forduljon szakorvoshoz. A szív-koszorúér betegségek már korai stádiumban is felfedezhetők, ezért érdemes szűrővizsgálaton részt venni: ha túlsúlyos, dohányzik, cukorbeteg, magas a koleszterinszintje, stresszes életmódot él, keveset mozog, szűk rokonságban szívbetegség fordult elő, egészségtudatos életet él és ki szeretné vizsgáltatni magát.

Mit ajánlunk?

A székelyudvarhelyi Vitality Klinikán a kardiológiai szakrendelések pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes, nyugodt környezetben, szakképzett személyzettel, kitűnő szakmai és technikai háttérrel.

Szakorvosaink

Dr. Kántor Katalin

Kardiológus szakorvos

Dr. Bordi László Lehel

Kardiológus szakorvos

Kardiológiai kezelések

 • Kardiológiai konzultáció

  100 Ron
 • Ultrahang vizsgálat

  100 Ron
 • Kardiológiai konzultáció ultrahang vizsgálattal

  200 Ron
 • Kontroll vizsgálat

  75 Ron

ÁRAKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A kezelés összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a kezelő orvosukkal.

PROGRAM

 Dr. Kántor Katalin - Hétfő: 16.00 - 19.00

 Dr. Bordi László Lehel - Hétfő: 15.00 - 20.00

TOP