Svédmasszázs

Mit kell tudnia róla?

A svédmasszázs egy kifejezetten testet átgyúró, izmokat jól megmozgató, erőteljesebben végzett masszázs. Oldja a letapadásokat az izomzatban, az emésztő enzimek termelődésé élénkül. Látványosan nyugtatja az idegrendszert, a szorongást, a félelmeket. A svédmasszázs relaxál, oldja a feszültséget, és segít az alvászavarok leküzdésében; sőt, bizonyos típusú fájdalmak csökkentésére is kiválóan alkalmas. Nem csak lelki, de olyan szervi problémákban is segítséget nyújt, mint például a magas vérnyomás, emésztési zavarok, gerincbántalmak, szívpanaszok és légzőszervi problémák esetén. Fokozza az anyagcserét, ezáltal segíti a test méregtelenítését, ezenkívül élénkíti a vérkeringést, bőrünk visszakapja ruganyosságát, felfrissít, kondicionál, csökkenti a fejfájást, és általában a fájdalmat.

Mikor keresse fel Vitality Klinika szolgáltatását?

Reumás megbetegedéseknél, mozgásszervi problémák esetén, ortopéd betegségek kiegészítő kezelésére, rándulások, görcsök és húzódások kezelésére, szívpanaszok és magas vérnyomás kezelésére, tartáshibák korrigálására, izommerevség feloldására, légzési problémák és pszichoszomatikus betegségek gyógyítására.

Munkatársunk

Gál Kinga

Aromaterapeuta

Svédmasszázs

  • Svédmasszázs

    100Ron

Tájékoztató szöveg az árainkról

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A kezelős összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a kezelő terapeutánkkal.

Program

Időpontfoglalás a 0040786498093 telefonszámon.

TOP