Recoltarea probelor biologice

Informații generale

Un examen de laborator ajută la diagnosticarea bolilor din spatele simptomelor apărute și, dacă este cazul, la excluderea acestora. Oferă informații de bază despre procesele metabolice, funcționarea organelor, starea sistemului imunitar. Ajută la recunoașterea precoce a bolilor, la identificarea factorilor de risc și la evaluarea eficacității tratamentelor. Este important de știut, că rezultatul testului de laborator nu este un diagnostic în sine! Constatările cuprind rezultatele măsurate, cu ajutorul cărora specialistul dă un diagnostic și prescrie tratamentul.

Cum să vă pregătiți pentru analize de laborator?

Majoritatea analizelor de laborator necesită stomacul gol (după 12 ore de post), de aceea se recomandă recoltarea probei de sânge, dimineața. Nu este necesar să se preleveze probe pe stomacul gol pentru a efectua teste hormonale și de urină și teste de markeri tumoral. Înainte de prelevarea probei, beți numai apă, puteți lua medicamentele permanente. Aportul de lichide înainte de prelevarea de sângei, facilitează prelevarea și reduce disconfortul asociat. Lucruri de evitat cu o seară înainte: alimente grase, alimente bogate în carbohidrați și proteine, alcool, efort fizic extrem. Unele teste necesită o dietă specială și o pregătire specială.

Pachete de analize de laborator

Pachetele noastre de analize de laborator vă ajută să vă găsiți calea pentru vindecarea cât mai curând posibil sau pentru prevenirea dezvoltării unei boli. Recomandăm pachetele noastre de analize de laborator tuturor pacienților noștri. Aceste pachete completează și ajută la determinarea unei deficiențe sau probleme. Efectuăm examinările solicitate chiar și fără recomandarea sau trimiterea unui medic, totuși, recomandăm o consultație prealabilă cu un specialist pentru a stabili ce fel de examinări sunt recomandate pe baza simptomelor.

Ce vă oferim?

Probele biologice se prelevează după un program exact, într-un mediu confortabil, liniștit, cu personal calificat, fără coadă și așteptare!

Prețuri pentru recoltarea probei biologice

 • Peste 5.000 de opțiuni pentru prelevarea probelor biologice

  Preț variabil Ron

Pachete de analize de laborator

 • Analize de laborator pentru femei

  Preț variabil Ron
 • Pachete pentru ginecologie și gravide

  Preț variabil Ron
 • Pachete de analize de laborator pentru bărbați

  Preț variabil Ron
 • Pachete de analize markeri tumorali

  Preț variabil Ron
 • Pachete de analize farmacogenetice

  Preț variabil Ron
 • Pachete de analize microbiologice

  Preț variabil Ron
 • Pachete de analize alergice

  Preț variabil Ron
 • Pachete de analize de intoleranță alimentară

  Preț variabil Ron

INFORMAȚII PRIVIND PREȚURILE

Prețurile prezentate pe site sunt prețuri standarde. În funcție de complexitatea consultației, acestea pot varia. Vă rugăm,  în timpul tratamentului, să vă consultați cu medicul dumneavoastră.

Program

Recoltarea probelor - Luni - Vineri: 8.00 - 10.00

TOP