Neurologie

Informații generale

Neurologia este o știință medicală care se ocupă de tulburările sistemului nervos. Ea se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor care pot fi asociate cu sistemul nervos central și periferic. Tratamentul bolilor psihotice nu este un teren acoperit de neurologie, fiind o ramură acoperită de psihiatrie. Printre bolile neurologice enumerăm: boli cerebrovasculare (accident vascular cerebral, infarct cerebral), inflamații ale sistemului nervos (de exemplu Sclerosis multiplex), boli degenerative (de exemplu boala Parkinson, diverse demențe), epilepsie, tulburări de somn, diferite tipuri de dureri de cap, tulburări ale sistemului nervos periferic (de exemplu, polineuropatii, neuropatii radiculare) și multe altele. Bolile neurologice sunt adesea asociate cu bolile altor organe, astfel pot fi necesare și alte examinări de specialitate pentru un diagnostic corect și pentru începerea tratamentul. În cursul consultației se examinează starea fizică generală a pacientului, istoricul medical, acuzele și, în unele cazuri, bolile neurologice ereditare. Sunt examinate starea de conștiență a pacientului, vorbirea, perechile de nervi cranieni, forța musculară, percepția senzorială (atingerea, percepția senzorială de căldură/durere în unele cazuri), coordonarea, diferitele reflexele .

Când să apelați la Clinica Vitality?

Dacă vă confruntați cu dureri spinale, dureri de cap, amorțeli, paralizie, tulburări vizuale, amețeli, tulburări de echilibru și de coordonare a mișcării, tremur, rigiditate musculară, pierderea conștienței, crampe, probleme de memorie.

Medici specialiști

Dr. Nagy Imre Zoltán

Medic specialist neurolog

Dr. Szekeres Katalin

Medic specialist neurolog

Servicii neurologice - dr. Nagy Imre Zoltán

 • Consultație neurologică

  170 Ron
 • Ecografie

  170 Ron
 • Consultație neurologică+ecografie

  260 Ron
 • Control

  90 Ron
 • Electroencefalogramă (EEG) - Doar prin programare telefonică

  Variabil
 • Electroneurografie (ENG) - Doar prin programare telefonică

  Variabil
 • Electromiografie (EMG) - Doar prin programare telefonică

  Variabil

Servicii neurologice - dr. Szekeres Katalin

 • Consultație neurologică

  140 Ron
 • Control

  80 Ron

INFORMAȚII PRIVIND PREȚURILE

Prețurile prezentate pe site sunt prețuri standard. În funcție de complexitatea consultației, acestea pot varia. Vă rugăm,  în timpul tratamentului, să vă consultați cu medicul dumneavoastră.

Program

Dr. Nagy Imre Zoltán - Marți: 08.30 - 14.00

Dr. Szekeres Katalin -  Luni, Miercuri: 09.00 - 12.00

TOP