Ortopedie

Informații generale

Ortopedia se ocupă de tulburările congenitale și dobândite ale sistemului osos și sistemului muscular și tratamentul acestora. În timpul tratamentului, se ocupă cu conservarea, restaurarea și dezvoltarea formei și funcționării sistemului musculo-scheletic al membrelor, al coloanei vertebrale și organelor auxiliare, la care utilizează metode chirurgicale, farmaceutice, fizioterapeutice și fizice.

Când să vă adresați la Clinica Vitality?

Contactați specialiștii noștri dacă suferiți de dureri articulare, dacă prezentați artralgii, dureri lombare, leziuni degenerative (uzură articulară, creșteri osoase, degete ciocan etc.), ați suferit un accident sportiv sau alte accidente (ruptura tendonului, luxaţie, rupere, etc.), sau în cazul anomaliilor din copilărie (scolioză, deformarea piciorului, picioare plate etc.), ori se prezintă tulburări de mobilitate.

Medicul nostru

Dr. Vas Tifán Attila

Medic specialist ortoped

Servicii ortopedice

 • Consultație ortopedică

  140 Ron
 • Control

  80 Ron
 • Aparat gipsat membru superior

  VariabilRon
 • Aparat gipsat membru inferior

  Variabil Ron
 • Bandă kineziologică

  50 Ron

INFORMAȚII PRIVIND PREȚURILE

Prețurile prezentate pe seit sunt cele standard. În funcție de compexitatea consultației, acestea pot suferi modificări. Vă rugăm, ca în timpul tratamentului, să vă consultați cu medicul curant.

Program

Dr. Vas Tifán Attila - Miercuri: 15.30 - 17.00

TOP