Medicina muncii

Informații generale

Medicina muncii este un domeniu independent care aparține sectoarelor preventive și studiază relația dintre individ și comunitate cu factorii de mediu de lucru care pot afecta sănătatea unei persoane. Pentru a atinge aceste obiective, studiază bolile profesionale (diagnostic, patogeneză, tratament, profilaxie) și boli non-profesionale (în majoritate boli cronice), al căror curs este agravat de factori de mediu necorespunzători. Dezvoltă criterii care vizează menținerea și consolidarea sănătății unei persoane la locul de muncă și supraveghează adaptarea unei persoane la munca ei și adaptarea muncii la abilitățile fizice și mentale ale individului.

Când să apelați la Clinica Vitality?

În primul rând, în cazul angajării, întrucât este responsabilitatea angajatului de a efectua testele necesare pentru angajare și de a obține documentele necesare înainte de începerea muncii. Acestea sunt eliberate de către medicul ocupațional după o examinare corespunzătoare și apoi li se acordă un certificat de aptitudine cu care persoana poate începe să lucreze la locul de muncă. În același timp, este responsabilitatea angajatorului de a-și trimite angajații la revizuirea periodică anuală obligatorie. Este esențial să solicitați examinări periodice, unde, pe lângă o examinare amănunțită a pacientului, informăm atât angajatorul, cât și angajatul despre ce echipament este obligatoriu să poarte pe locul de muncă și la ce să acorde o atenție specială. Lucrătorii din sectorul alimentar ar trebui să se supună unui examen general de două ori pe an pentru a analiza / preveni infecțiile și bolile de piele care pot afecta atât angajatul, cât și potențialul client din industria alimentară. În al doilea rând, o doamnă însărcinată care lucrează într-un loc de muncă unde este expusă riscurilor profesionale ar trebui să se vadă și cu medicul ei de muncă. În acest caz, o documentație de sarcină este întocmită și astfel poate fi eliminată din mediul în care este expusă la riscuri.

Medici specialiști

Dr. Szász-Bálint Kinga

Medic specialist medicina muncii

Consultații de medicina muncii

 • Examen clinic general / Examinare periodică / Angajare

  65 Ron
 • ECG

  30 Ron
 • Măsurare glicemie

  15 Ron
 • Audiometrie

  30 Ron
 • Viziometrie

  30 Ron
 • Spirometrie

  25 Ron
 • Test de psihologie

  Preț variabil
 • Documentație pentru sarcini cu risc obstetrical crescut (Risc maternal)

  120 Ron

INFORMAȚII PRIVIND PREȚURILE

Prețurile prezentate pe site sunt prețuri standard. În funcție de complexitatea consultației, acestea pot varia. Vă rugăm,  în timpul tratamentului, să vă consultați cu medicul dumneavoastră.

PROGRAM

Dr. Szász-Bálint Kinga- Luni: 16:30 - 18:00

                                               Joi: 9:00 - 10:30

TOP