Planificare familială

Informații generale

Planificarea familială înseamnă pregătirea conștientă pentru nașterea copilului dar și pregătirea pentru concepție. Poate fi interpretat în două moduri, și anume planificarea familială cantitativă (determinarea numărului de urmași) și planificarea familială calitativă sau conștientă (prevenirea anomaliilor congenitale și a nașterii premature). Planificarea familială într-un sens mai larg al cuvântului include educația sexuală a adolescenților, prevenirea și tratamentul bolilor cu transmitere sexuală, consilierea și îngrijirea înainte de sarcină, îngrijirea maternității și programele de înseminare artificială pentru cuplurile infertile.Planificarea familială are trei pași: evaluarea fertilității, pregătirea concepției și apoi monitorizarea creșterii și protecția sarcinii. Acesta își propune să reducă la minimum efectele potențial nocive, să întărească factorii de protecție, prevenind astfel posibilele avorturi, nașterea prematură și alte complicații în timpul sarcinii.

Când să apelați la Clinica Vitality?

Dacă doriți o consultație generală și un control de rutină, dacă să doriți să identificați orice afecțiuni care împiedică sau amenință sarcina înainte de concepție și să primiți un tratament adecvat pentru aceste afecțiuni. Contactați-ne dacă doriți planificare familială pentru probleme de infertilitate, avorturi recurente sau dacă doriți un copil la vârsta de peste treizeci și cinci de ani. În plus, specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți metoda potrivită de contracepție.

Medici specialiști

Dr. Abrán Hunor

Medic specialist obstetrică-ginecologie

Dr. Szabó Renáta

Medic specialist obstetrică - ginecologie

Dr. Mihály Tünde Monika

Medic specialist obstetrică-ginecologie

Dr. Libik Erzsébet

Medic primar obstetrică - ginecologie

Consultații de planificare de familială

  • Consultație de planificare de familială

    150 Ron
  • Consultanță pentru cupluri infertile

    200 Ron

INFORMAȚII PRIVIND PREȚURILE

Prețurile prezentate pe site sunt prețuri standard. În funcție de complexitatea consultației, acestea pot varia. Vă rugăm,  în timpul tratamentului, să vă consultați cu medicul dumneavoastră.

Program

Dr. Abrán Hunor - Joi: 15:00 - 20:00

Dr. Mihály Tünde Mónika - Marți: 14:00 - 19:00

Dr. Szabó Renáta - concediu de creștere a copilului

Dr. Libik Erzsébet - concediu de creștere a copilului

TOP