Családtervezés

Mit kell tudnia róla?

A családtervezés a gyermekvállalás tudatos előkészítését és a fogamzásra való felkészülést jelenti. Két féle módon értelmezhető, éspedig mennyiségi családtervezés (utódok számának meghatározása), és minőségi vagy tudatos családtervezés (veleszületett rendellenességek és a koraszülés megelőzése). A szélesebb értelemben vett családtervezésbe azonban beletartozik a serdülők szexuális nevelése, a nemi úton terjedő betegségek elleni védekezés és azok kezelése, a terhesség előtti tanácsadás és gondozás, maga a terhesgondozás, illetve a fogamzóképtelen párok számára biztosított mesterséges megtermékenyítési programok. A családtervezési ellátás három lepésből áll, termékenységi állapot felmérésből, a fogamzásra való felkészülésből, majd a koraterhesség fokozott védelmének követéséből. Célja, hogy minimálisra csökkentse az esetleges káros behatásokat, megerősítse a védőfaktorokat, megelőzve ezzel a lehetséges vetéléseket, a koraszülést és más, a terhesség alatt kialakuló komplikációkat.

Mikor keresse fel a Vitality Klinika magánrendelését?

Ha egy általános állapotfelmérő konzultációt és az ezt követően elvégzett rutinvizsgálatot szeretne, esetleg a terhesség létrejöttét akadályozó vagy a terhességet veszélyeztető kórképek feltárását szeretné fogantatás előtt, illetve ezeket megfelelő kezelésben szeretné részesíteni. De, forduljanak hozzánk, ha családtervezést szeretnének meddőség, ismétlődő vetélések esetén, vagy ha harmincöt éves életkor felett szeretnének gyereket. Továbbá, szakembereink segítenek a megfelelő fogamzásgátló módszer kiválasztásában is.

Mit ajánlunk?

A székelyudvarhelyi Vitality Klinikán családtervezési szakrendeléseink pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes, nyugodt környezetben, szakképzett személyzettel, kitűnő szakmai és technikai háttérrel.

Szakorvosaink

Dr. Abrán Hunor

Szülész - Nőgyógyász szakorvos

Dr. Mihály Tünde Monika

Szülész - Nőgyógyász szakorvos

Dr. Libik Erzsébet

Szülész - Nőgyógyász főorvos

Dr. Szabó Renáta

Szülész - Nőgyógyász szakorvos

Családtervezési konzultációk

  • Családtervezési tanácsadás

    150 Ron
  • Tanácsadás terméketlen pároknak

    200 Ron

ÁRAKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A kezelés összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a kezelő orvosukkal.

Program

Dr. Abrán Hunor - Csütörtök: 15.00 - 20.00

Dr. Mihály Tünde Mónika - Kedd: 14.00 - 19.00

Dr. Libik Erzsébet - gyereknevelési szabadság

Dr. Szabó Renáta - gyereknevelési szabadság

TOP