CLINICA VITALITY 

 

În slujba sănătății Dumneavoastră !

Clinica Vitality se prezintă

Clinica Vitality a fost înființată în anul 2017, cu scopul de a îmbunătăți îngrijirea ambulatorie în regiune, ridicând standardul serviciilor medicale.

Examinările noastre sunt făcute în conformitate cu un calendar riguros, într-un mediu confortabil și relaxant, de către un personal calificat si gata să ajute, având  o experiență profesională și tehnică excelentă.

Ca locație a clinicii noastre medicale a fost aleasă  o clădire cu facilități care se potrivesc perfect calității îngrijirii pacientului în ceea ce privește localizarea, accesibilitatea și soluțiile de design interior. Amplasată într-o clădire aproape de centrul orașului Odorheiu Secuiesc, unde parcarea spațioasă și împrejurimile sunt elegante, facilitățile  și dotările moderne oferă o bază excelentă pentru toate ideile noastre.

Ne mărim în continuu gama de servicii, numărul de domenii și echipamentele aferente și continuăm să monitorizăm inovațiile profesionale, pentru a le include în ofertele noastre.

Suntem convinși că serviciile de înaltă calitate sunt necesare și în sectorul sănătății, așadar ne concentrăm asupra nevoilor pacienților în întreaga asistență medicală în ambulatoriu.

În afară de serviciile de îngrijire medicală în ambulatoriu, gama noastră de servicii include servicii moderne de sănătate ocupațională și pachete de asigurări de sănătate pentru societăți și grupul de afaceri corporative.

Ne propunem să oferim o gamă cât mai largă de îngrijire specializată și echipamente de ultimă generație, pentru a oferi atât pacienților noștri, cât și pentru personalului medical siguranță și confort.

Avem în vedere nevoile și satisfacția continuă a pacienților noștri prin asigurarea unui nivel ridicat de asistență medicală atât din punct de vedere medical cât și uman.

Misiunea noastră

Asigurarea celei mai bune servicii ambulatorii de specialitate din regiune.

PROGRAM

Luni - Vineri: 8.00 - 20.00
Weekend: Închis
TOP