Urológia

Mit kell tudnia róla?

A sebészi orvostudomány azon ága, mely a húgyutak (vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső) veleszületett és szerzett rendellenességeivel, betegségeivel foglalkozik. Urológus végzi a fejlődési rendellenességek, a fertőzések, gyulladások, kövességek, vizeletürítési nehézségek, daganatos megbetegedések, valamint a férfi nemi szervek (here, prosztata, hímvessző) problémáinak kivizsgálását és kezelését.

Mikor keresse fel a Vitality Klinika magánrendelését?

Forduljon hozzánk, ha az alábbi tüneteket tapasztalja: deréktáji tompa vagy görcsösfájdalom ami férfinél a herékbe, nőknél a nagyajkakba, illetve a hólyag felé sugárzik, nyomásra és ütögetésre érzékeny vesetájék, étvágytalanság, émelygés, hányinger, hányás, magas láz, hidegrázás, erősen csípős vizelet, gyakori vizelési inger, vérvizelés, vizelési nehézség vagy képtelenség, fájdalmas vizelés, éjszakai vizelés, genny, vér vagy baktérium a vizeletben, heretájéki fájdalom, megnagyobbodott és érzékeny here.

Mit ajánlunk?

A székelyudvarhelyi Vitality Klinikán az urológiai szakrendelések pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes, nyugodt környezetben, szakképzett személyzettel, kitűnő szakmai és technikai háttérrel.

Szakorvosaink

Dr. Bálint Lóránt Csaba

Urológus szakorvos

Dr. Szabó Zoltán-Attila

Urológus szakorvos

Urológiai kezelések

 • Általános konzultáció ultrahangvizsgálattal

  250 Ron
 • Kontroll vizsgálat

  100 Ron
 • Stamey próba

  150 Ron
 • Gyógyszeres húgyhólyagmosás

  150 Ron
 • Húgyhólyag szondázás / szonda helyettesítés

  100 Ron
 • Húgyhólyag tükrözés (Cisztoszkópia)

  300 Ron
 • Cirkumcízió

  1000 Ron
 • Fitymaszükület sebészeti kezelése gyermekeknél

  250 Ron

Tájékoztató szöveg az árainkról

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A kezelős összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a kezelő orvosukkal.

Program

Dr. Bálint Lóránt Csaba - Csütörtök: 16.00 - 19.00

Dr. Szabó Zoltán-Attila- Szerda: 

TOP