Mágneses Rezonancia

Mit kell tudnia róla?

Az MRI (Magnetic Resonance Imaging) mágneses rezonanciás képalkotást jelent. Egy biztonságos, fájdalommentes vizsgálóeljárás, amelyet az egyes testrészek alapos feltérképezésére használnak (hasi, medencei szervek, idegrendszer: agy, gerinc, ill. mozgásszervek). Az MRI rádiófrekvenciás hullámokat használ egy erős mágneses mezőben, ezáltal részletes képeket hoz létre az adott testrészről. Egyik legfontosabb előnye, hogy nem használ ionizáló (röntgen) sugárzást, így nem jár sugárterheléssel és szükség szerint ismételhető.

Mikor keresse fel a Vitality Klinika magánrendelését?

A pontosabb diagnózis érdekében - az MRI vizsgálat lehetővé teszi az orvosok számára a test belső szerkezetének részletes vizsgálatát, így könnyebben lehet meghatározni az egészségügyi problémák okait és az optimális kezelési lehetőségeket. Rendszeres monitorozás - Az MRI vizsgálat alkalmazható olyan állapotok követésére, mint például daganatok, illetve a kezelések hatékonyságának nyomon követésére. Előzetes vizsgálat a műtéthez - Az MRI vizsgálat hasznos lehet a sebészeti beavatkozás előtt, mivel segíthet az orvosnak pontosan meghatározni a műtéti területet. Az MRI vizsgálat általában biztonságos, de előfordulhatnak bizonyos korlátozások, például az, hogy nem használhatók mágneses implantátumokkal vagy pacemakerekkel rendelkező betegeknél.

Mit ajánlunk?

A székelyudvarhelyi Vitality Klinikán a mágneses rezonancia vizsgálatok pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes, nyugodt környezetben, szakképzett személyzettel, kitűnő szakmai és technikai háttérrel.

Szakorvosaink

Dr. Hadnagy László

Radiológus szakorvos

Mágneses Rezonancia vizsgálatok

 • Gerinc standard

  590 Ron
 • Fej standard

  610 Ron
 • Ízületek és végtagok

  560 - 600 Ron
 • Összetett vizsgálatok

  Változó
  A kivizsgálás összetettségétől függően (speciális vizsgálatok, kontrasztanyagos vizsgálatok) az áraink változhatnak.
 • Kérjük, a pontos árakért lépjen kapcsolatba a klinikánk recepciójával.

  0786498098

ÁRAKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A kezelés összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a kezelő orvosukkal.

Program

MR labor nyitvatartás

Hétfő: 8:00 - 20:00

Kedd: 08:00 - 20:00

Szerda: 8:00 - 20:00

Csütörtök: 08:00 - 20:00

Péntek: 08:00 - 20:00

Előjegyzés szükséges. Telefonszám: +40 786 498098

TOP