Pszichiátria

Mit kell tudnia róla?

A pszichiátria, más néven elmegyógyászat, a lelki eredetű zavarokkal, mentális kórképekkel foglalkozik. A betegségre jellemző, hogy sokáig rejtve marad. Testi betegségekkel ellentétben, a lelki betegségek hátránya az, hogy sokszor sem maga a beteg, sem pedig a környezete nem fogadja el, mint betegség. Általános meghatározásban pszichiátriai beteg az, akinél a kezelőorvos mentális, vagy viselkedészavart, illetve szándékos önártalom diagnózisát állítja fel. Ide sorolható betegségek például a skizofrénia, depresszió, a demencia is, de ezeken kívül még számos megbetegedés is ide tartozik.

Mikor keresse fel a Vitality Klinika magánrendelését?

Ha erős hangulatingadozásokkal, tartós és makacs depresszióval, erős szorongásos panaszokkal, pánikbetegséggel, alvászavarral, fóbiákkal, kényszerbetegséggel, pszichoszomatikus kórképekkel küzd.

Mit ajánlunk?

A székelyudvarhelyi Vitality Klinikán pszichiátriai szakrendeléseink pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes, nyugodt környezetben, szakképzett személyzettel, kitűnő szakmai és technikai háttérrel. Családorvosi küldőpapírral, Dr. Nagy-Szentpáli Dalma, pszichiáter szakorvosnál, a biztosítóház által, térítésmentes szolgáltatások igényelhetőek.

Szakorvosaink

Dr. Kiss Monica

Pszichiáter főorvos

Dr. Nagy-Szentpáli Dalma

Pszichiáter szakorvos

Dr. Knoblau Ottília

Pszichiáter szakorvos

Pszichiátriai kezelések

 • Első konzultáció

  150 Ron
 • Kontroll vizsgálat

  100 Ron
 • Egészségügyi igazolás

  50 Ron
 • Orvosi jelentés

  80 Ron

ÁRAKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A kezelés összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a kezelő orvosukkal.

Program

Dr. Kiss Monica - Kedd: 14:00 - 16:00

Dr. Knoblau Ottília - Csütörtök: 14:00 - 16:00

Dr. Nagy Szentpáli Dalma - Hétfő, Szerda: 9:00-12:00

                                                 Kedd, Csütörtök, Péntek: 8.00 - 15.00

TOP