Pszichiátria

Mit kell tudnia róla?

A pszichiátria, más néven elmegyógyászat, a lelki eredetű zavarokkal, mentális kórképekkel foglalkozik. A betegségre jellemző, hogy sokáig rejtve marad. Testi betegségekkel ellentétben, a lelki betegségek hátránya az, hogy sokszor sem maga a beteg, sem pedig a környezete nem fogadja el, mint betegség. Általános meghatározásban pszichiátriai beteg az, akinél a kezelőorvos mentális, vagy viselkedészavart, illetve szándékos önártalom diagnózisát állítja fel. Ide sorolható betegségek például a skizofrénia, depresszió, a demencia is, de ezeken kívül még számos megbetegedés is ide tartozik.

Mikor keresse fel a Vitality Klinika magánrendelését?

Ha erős hangulatingadozásokkal, tartós és makacs depresszióval, erős szorongásos panaszokkal, pánikbetegséggel, alvászavarral, fóbiákkal, kényszerbetegséggel, pszichoszomatikus kórképekkel küzd.

Mit ajánlunk?

A székelyudvarhelyi Vitality Klinikán pszichiátriai szakrendeléseink pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes, nyugodt környezetben, szakképzett személyzettel, kitűnő szakmai és technikai háttérrel.

Szakorvosaink

Dr. Kiss Monica

Pszichiáter főorvos

Dr. Knoblau Ottília

Pszichiáter szakorvos

Dr. Nagy-Szentpáli Dalma

Pszichiáter szakorvos

Pszichiátriai kezelések

 • Első konzultáció

  150 Ron
 • Kontroll vizsgálat

  100 Ron
 • Egészségügyi igazolás

  50 Ron
 • Orvosi jelentés

  80 Ron

ÁRAKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A kezelés összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a kezelő orvosukkal.

Program

Dr. Kiss Monica - Kedd: 14.00 - 16.00

Dr. Knoblau Ottília - Csütörtök: 14.00 - 16.00

 

TOP