Gyógypedikűr

Mit kell tudnia róla?

A gyógypedikűr olyan lábápolási eljárás, amelynek célja a lábak egészségének és szépségének megőrzése, valamint különböző lábproblémák kezelése.Egészségügyi célokat szolgál, valamint híd a lábgyógyászat és a körömápolás között. A gyógypedikűr fontossága nem csak esztétikai okokból jelentős, de komoly betegségeket is meg tudunk vele előzni, vagy épp kezelni tudjuk azokat.

Mikor keresse fel a Vitality Klinika magánrendelését?

A gyógypedikűr szakemberek szakszerűen kezelik a körömgombát, benőtt körömöt, valamint a sérült-deformálódott vagy hiányos körömöt. Igény esetén körömszabályozást, vagy körömprotézis építésével is segíthetnek. Végzik továbbá a bőrkeményedések, mély, fájdalmas sarokrepedések vagy hiperkeratózis kezelését, és egyéb lábproblémákat oldanak meg, amelyeket otthoni kezeléssel nehéz vagy lehetetlen orvosolni. A gyógypedikűr során a szakember a láb bőrét, körmeit, körömágyát és körömszélét is ápolja, valamint talpmasszázst is alkalmazhat a vérkeringés javítása és a fájdalom enyhítése érdekében.

Mit ajánlunk?

A székelyudvarhelyi Vitality Klinikán gyógypedikűr kezeléseink pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes, nyugodt környezetben, szakképzett személyzettel, kitünő szakmai és technikai háttérrel.

Gyógypedikűrös

Kedei Delinke

Gyógypedikűrös

Gyógypedikűr kezeléseink

 • Körömgomba kezelése

  100 Ron
 • Benőtt köröm kezelése

  100 Ron
 • Benőtt köröm tamponálása és kezelése

  120 Ron
 • Körömszabályozás titán szállal

  190 Ron / köröm
 • Sarokrepedés vagy hiperkeratózis kezelése

  100 Ron
 • Teljes gyógypedikűr kezelés

  160 Ron
 • Esztétikai pedikűr

  120 RON

ÁRAKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A kezelés összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a kezelő orvosukkal.

PROGRAM

Kedei Delinke - Szerda: 14.00 - 20.00

                             Csütörtök: 9.00 - 14.00

TOP