Gyermekkardiológia

Mit kell tudnia róla?

A gyermekkardiológia a belgyógyászat azon részterülete, amely a gyermekek fejlődési rendellenességeivel, szív- és érrendszeri betegségeivel foglalkozik.

Mikor keresse fel a Vitality Klinika magánrendelését?

Ha a nyakába vagy a bal karjába sugárzó mellkasi fájdalmat, hányást vagy émelygést, gyengeséget vagy fulladást, szívdobogásérzést, szívritmuszavart, fáradtságot vagy krónikus fáradtságot, erős fejfájást, szédülést, légzési nehézséget, lábdagadást, hideg érzést, nedves bőrérzetet, alacsony vérnyomás érzést tapasztal, forduljon szakemberünkhöz. A szívkoszorúér-betegség már korai stádiumban is kimutatható, ezért érdemes szűrővizsgálaton részt venni az alábbi esetekben: ha Ön túlsúlyos, dohányzik, cukorbeteg, magas a koleszterinszintje, stresszes, mozgásszegény életmódot folytat, ha Ön szívbetegség a családban, vagy kivizsgálást szeretne végezni.

Mit ajánlunk?

A székelyudvarhelyi Vitality Klinikán a gyermekkardiológiai szakrendelések pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes, nyugodt környezetben, szakképzett személyzettel, kitűnő szakmai és technikai háttérrel.

Szakorvosaink

Dr. Simai Enikő Magdolna

Gyermekgyógyász és kardiológus szakorvos

Gyermekkardiológiai szolgáltatások

  • Gyermekkardiológiai konzultáció

    300 Ron
  • Kontroll

    120 Ron
  • Kontroll + Ultrahang vizsgálat

    200 Ron

ÁRAKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A kezelés összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a kezelő orvosukkal.

PROGRAM

Dr. Simai Enikő Magdolna- péntek és szombat: 9:00 - 16:00 (havonta)

TOP