Gyermekgyógyászat

Mit kell tudnia róla?

Mivel a gyermekek szervezete törékenyebb a felnőttekénél, ezért fontos, hogy gyermekgyógyász szakorvos vizsgálja ki az egészségügyi panaszok hátterét. Így speciálisan az ő igényeiknek megfelelő kezelés adható. Kivizsgálás során, számunkra fontos a bizalom, ezért a gyermek életkorának megfelelő módszert alkalmazunk, valamint a szülőket részletesen tájékoztatjuk minden körülményről és a javasolt kezelésről.

Mikor keresse fel a Vitality Klinika szolgáltatását?

Fordúljon hozzánk ha, lázas állapotot észlel (38 ⁰C fok felett), légzőszervi panaszok, bőrelváltozások, emésztési panaszok, hányás-hányinger, sápadtság, étvágytalanság, húgyúti panaszok, súlyproblémák, látás, mozgásszervi panaszok, sérülések, viselkedésbeli zavarok, esetleg egyéb panaszok jelentkeznek, mint szívdobogás-érzés, szédülés, esetleg ájulás. A rendelés során egészségvédelemmel és egészségmegőrzéssel kapcsolatban is kérhet tanácsot szakorvosunktól.

Mit ajánlunk?

A székelyudvarhelyi Vitality Klinikán a gyermekgyógyászati szakrendelések pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes, nyugodt környezetben, szakképzett személyzettel, kitűnő szakmai és technikai háttérrel.

Szakorvosaink

Dr. Nagy Béla

Gyermekgyógyász főorvos

Dr. Nagy Béla - Gyermekgyógyászati kezelések

  • Gyermekgyógyászati konzultáció

    100 Ron
  • Kontroll

    60 Ron

ÁRAKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A beavatkozás összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a kezelő orvosukkal.

Program

Dr. Nagy Béla - Hétfő-Szerda-Péntek: 9.00 - 12.00

TOP