Gyermekgyógyászat

Mit kell tudnia róla?

Mivel a gyermekek szervezete törékenyebb a felnőttekénél, ezért fontos, hogy gyermekgyógyász szakorvos vizsgálja ki az egészségügyi panaszok hátterét. Így speciálisan az ő igényeiknek megfelelő kezelés adható. Kivizsgálás során, számunkra fontos a bizalom, ezért a gyermek életkorának megfelelő módszert alkalmazunk, valamint a szülőket részletesen tájékoztatjuk minden körülményről és a javasolt kezelésről.

Mikor keresse fel a Vitality Klinika szolgáltatását?

Fordúljon hozzánk ha, lázas állapotot észlel (38 ⁰C fok felett), légzőszervi panaszok, bőrelváltozások, emésztési panaszok, hányás-hányinger, sápadtság, étvágytalanság, húgyúti panaszok, súlyproblémák, látás, mozgásszervi panaszok, sérülések, viselkedésbeli zavarok, esetleg egyéb panaszok jelentkeznek, mint szívdobogás-érzés, szédülés, esetleg ájulás. A rendelés során egészségvédelemmel és egészségmegőrzéssel kapcsolatban is kérhet tanácsot szakorvosunktól.

Mit ajánlunk?

A székelyudvarhelyi Vitality Klinikán a gyermekgyógyászati szakrendelések pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes, nyugodt környezetben, szakképzett személyzettel, kitűnő szakmai és technikai háttérrel.

Szakorvosaink

Dr. Csepán Emőke Theodóra

Gyermekgyógyász szakorvos

Dr. Nagy Béla

Gyermekgyógyász szakorvos

Dr. Csepán Emőke Theodóra - Gyermekgyógyászati kezelések

 • Gyermekgyógyászati konzultáció

  100 Ron
 • Kontroll

  60 Ron
 • Gyermekgyógyászasti hasi ultrahangvizsgálat

  100 Ron

Dr. Nagy Béla - Gyermekgyógyászati kezelések

 • Gyermekgyógyászati konzultáció

  100 Ron
 • Kontroll

  60 Ron

ÁRAKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A beavatkozás összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a kezelő orvosukkal.

Program

Dr. Csepán Emőke Theodóra - Kedd: 16.00 - 19.00

Dr. Nagy Béla - Hétfő-Szerda-Péntek: 9.00 - 12.00

TOP