Dietetológia

Mit kell tudnia róla?

A dietetika egyénre szabott korszerű és kiegyensúlyozott táplálkozási tanácsadást jelent. Holisztikus tudományág, mely az étkezési szokások valamint az életmód szervezetre gyakorolt hatásait vizsgálja. Célja az étrenddel összefüggésbe hozható betegségek megelőzése, diétás kezelése, hasznos gasztrotechnikai alapismeterek átadása. A szakorvos a diéta elkészítésénél figyelembe veszi az egyén alkati sajátosságait, életvitelét, szokásait, egyéni ízlését, kórtörténetét, fennálló betegségeit, azok gyógyszeres kezelése esetén a táplálék-gyógyszer közötti kölcsönhatásokat, kiegészítő vizsgálatokat írhat elő, melyek együttes segítségével egy teljességében egyénre szabott étrendet készít el, mindemellett praktikus tanácsokkal szolgál az ételek elkészítési és tárolási módját, valamint a különböző főzőtechnikák tápanyagokra és emészhetőségre gyakorolt hatását illetően.

Mikor keresse fel a Vitality Klinika magánrendelését?

Keresse szakorvosunkat, amennyiben nincs megelégedve testsúlyával, táplálkozási problémákat észlel, bizonyos táplálékok bevitele után zavarokat érez, vagy egyszerűen csak egészséges táplálkozást szeretne az Őn személyére szabottan.

Mit ajánlunk?

A székelyudvarhelyi Vitality Klinikán a dietetológia szakrendelések pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes, nyugodt környezetben, szakképzett személyzettel, kitűnő szakmai és technikai háttérrel.

Szakorvosaink

Dr. Lőrinczi Kincső

Diabetológus és dietetológus szakorvos

Dietetológiai kezeléseink

 • Dietetológia konzultáció + személyreszabott diéta

  600
 • Dietetológia konzultáció + személyreszabott diéta + hasi ultrahang vizsgálat

  700
 • Dietetológia konzultáció + személyreszabott diéta + pajzsmirigy ultrahang vizsgálat

  650
 • Kontroll vizsgálat

  75
 • EMS tornához kötött diéta

  250
 • Személyreszabott diéta készítése nyugdíjasoknak, szociális helyzetűeknek

  200

ÁRAKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A kezelés összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a kezelő orvosukkal.

Program

 Dr. Lőrinczi Kincső - Szerda: 16.00 - 19.00

TOP