Bőrgyógyászat

Mit kell tudnia róla?

A bőrgyógyászat a bőrnek, valamint szarufüggelékeinek (haj, körmök) betegségeit, illetve daganatos elváltozásait vizsgálja, ezenkívül megelőző jellegű szűrések elvégzését is végzi, mint például az anyajegy-szűrés. A bőrgyógyász diagnosztizálja és gyógyítja a bőr, száj, külső nemi szervek, haj, körmök jó- és rosszindulatú elváltozásait, valamint számos nemi betegség kezelését is végzi. Bizonyos bőrbetegségek hosszú ideig nem okoznak panaszt, észrevétlen maradnak, amit kezdeti állapotban csak szakember fedezhet fel. Érdemes odafigyelnünk bőrünkre, mert mindig jelez, gyulladása, szerkezetének vagy színének változása fertőzést, krónikus bőrbetegséget, allergiát jelezhet, de komolyabb betegség is állhat a háttérben. A bőrgyógyász sokszor már a bőrelváltozás jellemzői, a tünetek alapján diagnosztizálja a betegséget.

Mikor keresse fel a Vitality Klinika magánrendelését?

Ha bőrbetegségek (viszket, hámlik, hólyagos, kiütéses, gyulladt a bőre, hullik a haja stb.) diagnosztizálását, kezelését, bőrgyógyászati szűrést (anyajegyek), jó- és rosszindulatú bőrdaganatok szűrését melanóma szűrését és dermatoszkópos anyajegy vizsgálatot szeretne. Keresse fel szakembereinket, ha szemölcsök és egyéb bőrelváltozások eltávolítását (lézerrel, fagyasztással vagy sebészeti úton) és kezelését szeretné, illetve bőr szövettani vizsgálatot akarna.

Mit ajánlunk?

A székelyudvarhelyi Vitality Klinikán bőrgyógyászati szakrendeléseink pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes, nyugodt környezetben, szakképzett személyzettel, kitünő szakmai és technikai háttérrel.

Szakorvosaink

Dr. Donáth Juliánna

Bőrgyógyász szakorvos

Dr. Pál Katalin

Bőrgyógyász szakorvos

Dr. Hamar Hanga Gabriella

Bőrgyógyász szakorvos

Dr. Orbán Éva

Allergológus és bőrgyógyász főorvos

Bőrgyógyászati kezeléseink

 • Bőrgyógyászati konzultáció

  150 Ron
 • Gyermekek bőrgyógyászati konzultációja (Dr. Donáth Juliánna)

  100 Ron
 • Papilómák, szemőlcsök kauterizálása (kevesebb mint 10)

  50 Ron
 • Papilómák, szemőlcsök kauterizálása (több mint 10)

  100 Ron
 • Kötőszövet eltávolítása sebészeti úton

  250 Ron
 • Bőrbiopszia

  250 Ron
 • Szövettani vizsgálat

  Vizsgálat típusától függően változik
 • Kontroll vizsgálat felnőtteknek

  80 Ron
 • Kontroll vizsgálat gyerekeknek (Dr. Donáth Juliánna)

  Ingyenes
 • Dermatoszkópia

  50 Ron

ÁRAKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A kezelés összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a kezelő orvosukkal.

PROGRAM

Dr. Donáth Juliánna - Hétfő: 16.00 - 18.00

Dr. Hamar Hanga - Szerda: 15.00 - 20.00

Dr. Orbán Éva - Csütörtök: 15.00 - 20.00

Dr. Pál Katalin- Kedd: 13:00 - 16:00

TOP