Belgyógyászat

Mit kell tudnia róla?

A belgyógyászat az egész szervezetet érintő betegségek kivizsgálásával, felismerésével és gyógyításával foglalkozik. A mai orvostudomány egyik legszerteágazóbb területe, főleg a belső szervek – hasüregben, mellkasban elhelyezkedők – kóros elváltozásaival, azok gyógyításával foglalkozik. Különböző szakágai egyes részterületre szakosodottak, így, pl. a gasztroenterológia a gyomor- és bélrendszeri betegségekkel, a diabetológia a cukorbetegséggel, az endokrinológia a belső elválasztású mirigyekkel, a kardiológia a szív- és érrendszeri megbetegedésekkel stb. foglalkozik. Ezáltal a belgyógyászat az a kulcs szakág, amely összefogja a többi szakterületet, ezeket átlátja, összefüggésbe helyezi, és így állít fel diagnózist, valamint kezelési tervet.

Mikor keresse fel a Vitality Klinika magánrendelését?

Belgyógyászati vizsgálat szükséges, ha a panaszok valamilyen belső szervet érintenek és azok viszonylag általánosak, így további kivizsgálást igényelnek.

Mit ajánlunk?

A székelyudvarhelyi Vitality Klinikán a belgyógyászati szakrendelések pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes, nyugodt környezetben, szakképzett személyzettel, kitűnő szakmai és technikai háttérrel.

Szakorvosaink

Dr. Ferenczi Gabriella

Belgyógyász szakorvos

Dr. Tóth-Deák Tímea

Belgyógyász szakorvos

Belgyógyászati kezeléseink

 • Belgyógyászati konzultáció

  180 Ron
 • Hasi és medence ultrahang vizsgálat

  200 Ron
 • Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat

  150 Ron
 • Lágyrész ultrahang vizsgálat

  140 Ron
 • EKG Elektrokardiogramm

  50 Ron
 • Kontroll vizsgálat

  90 Ron

ÁRAKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A kezelés összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a kezelő orvosukkal.

Program

Dr. Ferenczi Gabriella - Kedd: 15.00 - 20.00

Dr. Tóth-Deák Tímea - Csütörtök: 15.00 - 19.00

TOP