Érsebészet

Mit kell tudnia róla?

Az érsebészet az erek betegségeivel foglalkozó orvosi tudományág. A sebészeten belül egy specializált szakorvosi terület, amely a vénák és az artériák rendellenes működését, valamint az ezzel járó következményeket kezeli. Az érsebészeti szakrendelésen érszűkület, nyaki erek szűkülete, visszér, seprűvéna, trombózis, lábszárfekély vizsgálata, valamint kezelése történik. Az erek vizsgálatára ultrahangot, doppler vizsgálatot végzünk.. Ezáltal kiszűrhető az erek elzáródása, a trombózis, az érszűkület és az értágulat is.

Mikor keresse fel a Vitality Klinika magánrendelését?

* Szédülés, fejfájás, nyaki fájdalom, * Végtagfájdalom * A végtagokon nehezen gyógyuló sebek/fekélyek jelennek meg * Nagy, kanyargós visszerek * Nap végére megduzzad a lábszár és a boka környéke, nehézláb érzést okozva Hajszálvékony visszerek a lábakon * Kéz- vagy lábizomerő gyengülés * Görcsös, bizsergető érzés * Lábviszketés, ödéma * Elszíneződött bőr az érintett véna/vénák közelébe * Hideg vagy forró, égő lábak

Mit ajánlunk?

A székelyudvarhelyi Vitality Klinikán érsebészeti szakrendeléseink pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes, nyugodt környezetben, szakképzett személyzettel, kitűnő szakmai és technikai háttérrel.

Szakorvosaink

Dr. Demeter Timea

Érsebész szakorvos

Érsebészeti kezelések

 • Érsebészeti konzultáció perifériás vénás doppler érultrahang alsó/felső végtag vizsgálattal

  350 Ron
 • Érsebészeti konzultáció perifériás artériás doppler érultrahang alsó/felső végtag vizsgálattal

  350 Ron
 • Érsebészeti konzultáció nyaki erek, carotis-vertebrális érultrahang vizsgálattal

  350 Ron
 • Érsebészeti konzultáció hasi aorta ultrahang vizsgálattal

  350 Ron
 • Kontroll ultrahang vizsgálattal

  350 Ron
 • Összetett kötözés

  50 RON

ÁRAKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A beavatkozás összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a kezelő orvosukkal.

Program

Dr. Demeter Tímea - Péntek: 10.00 - 15.00

TOP