Cardiologie pediatrică

Informații generale

Cardiologia pediatrică este un subdomeniu al medicinei interne, care se ocupă cu malformațiile și bolile cardio-vasculare copiilor.

Când să apelați la Clinica Vitality?

În cazul în care sesizați dureri toracice care iradiază în gât sau brațul stâng, apar vărsături sau greață, senzație de slăbiciune sau sufocare, palpitații, aritmii, oboseală sau oboseală cronică, dureri de cap severe, amețeli, dificultăți de respirație, umflarea picioarelor, senzație de frig, piele umedă, tensiune arterială mică, consultați specialistul nostru. Bolile coronariene pot fi depistate chiar în stadiu precoce, deci este util să vă supuneți unui test de screening în următoarele cazuri: dacă sunteți supraponderali, fumați, aveți diabet zaharat, aveți nivelul de colesterol ridicat, aveți un stil de viață stresant, sedentar, aveți persoane cu boli de inimă în familie, sau doriți să faceți investigații.

Medici specialiști

Dr. Simai Enikő Magdolna

Medic specialist pediatru și cardiolog

Servicii cardiologice

  • Consultație cardiologică de pediatrie

    300 Ron
  • Control

    100 Ron
  • Control cardiologică cu ecografie

    200 Ron

INFORMAȚII PRIVIND PREȚURILE

Prețurile prezentate pe site sunt prețuri standard. În funcție de complexitatea consultației, acestea pot varia. Vă rugăm,  în timpul tratamentului, să vă consultați cu medicul dumneavoastră.

TOP