Rezonanță Magnetică

Informații generale

MRI (Magnetic Resonance Imaging) este o metodă de imagistică prin rezonanță magnetică. Este o procedură de investigare sigură și fără durere, folosită pentru cartografierea detaliată a diferitelor părți ale corpului (organe abdominale, pelvine, sistem nervos: creier, coloana vertebrală, precum și sistemul musculo-scheletal). MRI utilizează unde de radiofrecvență într-un câmp magnetic puternic pentru a crea imagini detaliate ale zonei examinate. Unul dintre cele mai importante avantaje este că nu utilizează radiație ionizantă (röntgen), astfel că nu implică expunerea la radiații și poate fi repetat la nevoie.

Când să apelați la Clinica Vitality?

Pentru un diagnostic mai precis - imagistica prin rezonanță magnetică (IRM) permite medicilor să examineze detaliat structura internă a corpului, astfel încât să poată determina mai ușor cauzele problemelor de sănătate și opțiunile optime de tratament. Monitorizare regulată - imagistica prin rezonanță magnetică poate fi utilizată pentru monitorizarea unor afecțiuni precum tumorile și pentru a urmări eficacitatea tratamentelor. Examinare preoperatorie - imagistica prin rezonanță magnetică poate fi utilă înainte de intervenția chirurgicală, deoarece ajută medicul să determine cu precizie zona de intervenție. Imagistica prin rezonanță magnetică este de obicei sigură, dar pot exista anumite restricții, cum ar fi imposibilitatea utilizării acesteia la pacienții cu implanturi magnetice sau stimulatoare cardiace.

Ce oferim?

La Clinica Vitality din Odorheiu Secuiesc, examinările de rezonanță magnetică sunt programate în funcție de un program bine stabilit, într-un mediu confortabil și liniștit, cu personal calificat, o excelentă bază tehnică și profesională.

Medici specialiști

Dr. Hadnagy László

Medic specialist radiologie și imagistică medicală

Investigații de rezonanță magnetică

 • Coloană standard

  590 Ron
 • Cap standard

  610 Ron
 • Articulații și membre

  560 - 600 Ron
 • Investigații complexe

  Variabil
  În funcție de complexitatea examinărilor (investigații speciale, investigații cu substanță de contrast), prețurile noastre pot varia.
 • Pentru a obține informații exacte despre prețuri, Vă rugăm să luați legătura cu recepția clinicii noastre.

  0786498098

INFORMAȚII PRIVIND PREȚURILE

Prețurile prezentate pe site sunt prețuri standard. În funcție de complexitatea consultației, acestea pot varia. Vă rugăm,  în timpul tratamentului, să vă consultați cu medicul dumneavoastră.

Program

Programul de lucru al Laboratorului RM

Luni: 8:00 - 20:00

Marți: 08:00 - 20:00

Miercuri: 8:00 - 20:00

Joi: 08:00 - 20:00

Vineri: 08:00 - 20:00

Este necesară programare prealabilă. Nr. telefon: +40 786 498098

TOP