Pedichiură medicală

Informații generale

Pedichiura medicală este o procedură de îngrijire a picioarelor care își propune să mențină sănătatea și frumusețea lor, precum și să trateze diferite probleme ale piciorului. Serviciul are scopuri medicale și reprezintă o legătură între podiatrie și îngrijirea unghiilor. Importanța pedichiurii medicale nu este semnificativă doar din motive estetice, dar și datorită faptului că poate preveni și trata boli grave ale piciorului.

Când să apelați la Clinica Vitality?

Specialiştii în pedichiură medicală tratează în mod corespunzător ciuperca unghiei, unghia încarnată şi unghia deteriorată-deformată sau incompletă. La cerere, pot ajuta cu ajustarea unghiilor sau cu construirea de proteze unghiale. De asemenea, efectuează tratamentul calusurilor, crăpăturilor profunde şi dureroase ale călcâielor sau al hipercheratozei, respectiv rezolvă alte probleme la picioare, care pot fi dificil sau imposibil de tratat acasă. În timpul pedichiurii medicale, specialistul îngrijeşte pielea piciorului, unghiile, cuticula şi marginea unghiilor şi poate aplica masaj la nivelul tălpii pentru îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi pentru ameliorarea durerii.

Specialist

Kedei Delinke

Specialist in pedichiura medicala

Servicii

 • Tratarea unghiilor fungice

  100 Ron
 • Tratarea unghiilor incarcate

  100 Ron
 • Tratarea unghiilor incarnate / tamponare

  120 Ron
 • Corectia unghiei / fir titan

  190 Ron / unghie
 • Tratarea călcăilor crapate

  100 Ron
 • Pedichiură medicală completă

  160 Ron
 • Pedichiură estetică

  120

INFORMAȚII PRIVIND PREȚURILE

Prețurile prezentate pe site sunt prețuri standard. În funcție de complexitatea consultației, acestea pot varia. Vă rugăm, că în timpul tratamentului, să vă consultați cu medicul dumneavoastră.

PROGRAM

Kedei Delinke - Miercuri: 14.00 - 20.00

                              Joi: 9.00 - 14.00

TOP