ORL

Informații generale

Otorinolaringologia este ramura medicală care previne, diagnostizează și tratează afecțiunile urechii, nasului, gâtului, căilor respiratorii superioare și sinusurilor. Multe boli se manifestă la acest nivel, de aceea o examinare efectuată în timp util poate ajuta la diagnosticarea precoce a bolilor. De exemplu congestia nazală sau pierderea simțului olfactiv pot fi simptomele unei alergii, răgușeala sau o durere care iradiază în urechi pot fi semnele unei tumori laringiene. De asemenea se recomandă efectuarea controalelor regulate pentru fumători și pentru cei care consumă regulat băuturi alcoolice.

Când să apelați la Clinica Vitality?

Contactați specialiștii noștri dacă aveți nevoie de un examen de otorinolaringologie sau de efectuarea unei audiograme. Totodată puteți apela la specialiștii noștri cu inflamații acute sau cronice ale nasului, gâtului și laringelui, cu infecții respiratorii recurente (pentru depistarea focarelor), răgușeală, tuse, amigdalite recurente, congestie nazală persistentă, rinoree, tulburări olfactive, sforăit, afecțiuni alergice sezoniere și persistente, probleme auditive, tinitus, vertij.

Medici specialiști

Dr. Szakács Paál Ágnes

Medic specialist otorinolaringologie

Consultații de otorinolaringologie

  • Consultație ORL (otorinolaringologie) cu examinare endoscopică

    130 Ron
  • Control

    100 Ron
  • Audiometrie

    100 Ron

INFORMAȚII PRIVIND PREȚURILE

Prețurile prezentate pe site sunt prețuri standard. În funcție de complexitatea consultației, acestea pot varia. Vă rugăm,  în timpul tratamentului, să vă consultați cu medicul dumneavoastră.

Program

Dr. Szakács Paál Ágnes - Miercuri: 16:00 - 19:00

TOP