Consultanță în relațiile sugari-părinți Diagnostică relațională

Informații generale

Diagnosticarea relațiilor bebelușilor cu părinții ajută părinții și copiii lor de 3-48 de luni să rezolve probleme legate de somn, nutriție, calmare, colaborare și problemele de comportament. Caută simptome comportamentale care nu au o cauză detectabilă din punct de vedere medical, dar există dificultăți persistente în alimentație, somn, control comportamental sau dezvoltarea întârziată a copilului (mișcare, comunicare, gândire).

Ce fel de teste facem în timpul consultanței?

În faza de testare, după consultanția cu părinții, comportamentul copilului este monitorizat și măsurat într-o varietate de situații de relație. Prezența activă a părintelui este o parte importantă a studiului, în care el poate observa cum se comportă copilul său, cum poate rezolva diferite sarcini în situații noi și ce soluții individuale are în diferite situații. Situațiile înregistrate digital sunt discutate și evaluate pe o fișă tehnică. Problemele legate de control în relații sunt măsurate în situații de somn, hrănire, îngrijire, confort, joc și sarcini. Copiilor li se va crea un plan individual de dezvoltare după examinare.

Psiholog

Sólyom Hajnal

Psiholog

Consultație diagnostică relațională

  • Consultație

    70 Ron

INFORMAȚII PRIVIND PREȚURILE

Prețurile prezentate pe site sunt prețuri standard. În funcție de complexitatea consultației, acestea pot varia. Vă rugăm,  în timpul tratamentului, să vă consultați cu medicul dumneavoastră.

Program

Sólyom Hajnal psiholog - Marți: 10.00 - 16.00

TOP