Pneumologie

Informații generale

Pneumologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul bolilor tractului respirator. Bolile respiratorii, cum ar fi: pneumoniile, bronhopneumoniile cronice obstructive (BPOC), alergiile, astmul, cancerul pulmonar, embolia pulmonară și simptomele respiratorii ale bolii de reflux, afectează un procent din ce în ce mai mare din populația țărilor dezvoltate. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, BPOC sau bronhopneumonia cronică obstructivă este în prezent a cincea cauză de deces.

Când să apelați la Clinica Vitality?

Contactați specialistul nostru dacă aveți nevoie de tratament sau screening pentru depistarea bolilor pulmonare. Dacă vă confruntați cu dificultăți de respirațe, tușiți sau aveți dureri toracice. Aveți posibilitatea efectuării screeningului bolilor pulmonare cronice (astm bronșic, BPOC - bronhopneumonii cronice obstructive, emfizem pulmonar), spirometriei (testul capacității respiratorii), monitorizării terapiei prin inhalare, tratamentului bolilor pulmonare cronice și acute (cu excepția tuberculozei pulmonare) și depistarea apneei obstructive de somn. În clinica noastră puteți beneficia de consiliere și tratament pentru renunțarea la fumat.

Medici specialiști

Dr. Somay-Kátai Helga

Medic specialist pneumologie

Consultații pneumologie

 • Consultație pneumologie

  150 Ron
 • Control

  100 Ron
 • Spirometrie

  35 Ron
 • Spirometrie cu test

  50 Ron

INFORMAȚII PRIVIND PREȚURILE

Prețurile prezentate pe site sunt prețuri standard. În funcție de complexitatea consultației, acestea pot varia. Vă rugăm,  în timpul tratamentului, să vă consultați cu medicul dumneavoastră.

PROGRAM

Dr. Somay-Kátai Helga - Marți: 17-20

TOP