Gyógytorna és gyógymasszázs

Mit kell tudnia róla?

A gyógytorna egy komplex konzervatív kezelés, ami nem csak tüneti, hanem oki terápiának is minősül. A mozgásképesség megőrzése, a mozgásfunkció javítása gyógytorna segítségével valósítható meg. Legtöbbször az izmok erősítésére-nyújtására, az ízületi mozgásterjedelem fokozására, a mozgáskoordináció javítására alkalmazzuk, illetve, hogy megelőzze az egészségkárosodás kialakulását. A gyógymasszázs orvosi utasításra végzett, speciális fogásokból álló kezelés. Mivel a fizioterápia része, ezért gyakran a gyógytorna kiegészítő terápiájaként is alkalmazni szokták. Sokféle pozitív hatása létezik, és igen sok esetben bevethető. Ez az egyik legősibb terápiás eljárás.

Mikor keresse fel a Vitality Klinika magánrendelését?

A gyógytornász által vezetett terápia nemcsak a sérülések, hanem számos betegség kezelésében is fontos szerepet tölt be. A fájdalommal járó, krónikusmozgásszervi problémák, mozgásszervi elváltozások, neurológiai panaszok gyógyíthatóak gyógytornával. Ha nincs sérülés vagy betegség, akkor is sokaknak javasolt gyógytorna gyakorlatokat végezni, hiszen az ülőmunka, a rossz tartás az emberi tartó- és mozgató szervrendszer számára egy idegen helyzet. Ennek eredményeképp egyes izmok túlságosan megnyúlnak, mások megrövidülnek, ami főként hanyag tartáshoz, hát-, nyak- vagy derékfájdalomhoz vezethetnek. Mindezek kezelésére elsődleges a gyógytorna, gerinctorna. A szakember által végzett gyógymasszázs segít csökkenteni a fájdalmat, lazítani a feszes izmokat, oldani a zsugorodásokat és az izomcsomókat. Javítja a vérkeringést, ezáltal elősegítve a szervek és szövetek jobb funkcióját, és támogatva a gyorsabb regenerálódást. Mindemellett pszichés hatásai sem elhanyagolhatóak. Oldja a stresszt, segít leküzdeni a feszültséget, és felfrissülni egy fárasztó nap után.

Mit ajánlunk?

A székelyudvarhelyi Vitality Klinikán a gyógytorna / gyógymasszázs foglalkozások pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes, nyugodt környezetben, szakképzett személyzettel, kitűnő szakmai és technikai háttérrel.

Gyógytornászunk

Bálint Emília Gabriella

Gyógytornász

Gyógytorna és gyógymasszázs foglalkozások

 • Gyógytorna 45 perc

  70 Ron
 • Gyógymasszázs 30 perc

  60 Ron
 • Gyógymasszázs + gyógytorna 50 perc

  80 Ron
 • Nyirokdrenázs kezelés fáslizással 45 perc

  80 Ron
 • Teljes test nyirokdrenázs kezelés 80 perc

  140 Ron
 • Kinesiotaping

  50 Ron

ÁRAKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A kezelés összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a kezelő orvosukkal.

Program

Bálint Moldovan Emília Gabriella gyógytornász

TOP