Csecsemő - szülő konzultáció

Kapcsolatdiagnosztika

Mit kell tudnia róla?

A csecsemő szülő kapcsolatdiagnosztika az alvás, táplálás, menyugtatás, együttműködés és viselkedési problémák megoldásában nyújt segítséget a szülőknek és 3-48 hónapos gyermeküknek. Olyan viselkedési tünetekre keres választ, amelyeknek nincs orvosilag kimutatható oka, mégis huzamosabb nehézségek lépnek fel evés, alvás, viselkedésszabályozás terén, vagy a gyermek fejlődése (mozgás, kommunikáció, gondolkodás) elmarad életkorától.

Milyen vizsgálatokat végzünk a magánrendelés során?

A vizsgálati szakaszban a szülőkkel való beszélgetés után a gyermek viselkedését többféle kapcsolati szituációban figyeljük meg és mérjük fel. A szülő aktív jelenléte mindvégig fontos része a vizsgálatnak, melynek során megfigyelhetik hogyan viselkedik gyermekük, számára új helyzetekben hogyan old meg különböző feladatokat, milyen egyéni megoldásai vannak különféle szituációkban. A digitálisan rögzített szituációk megbeszélése és kiértékelése adatlapon történik. A program szabályzási problémákkal összefüggő kapcsolati helyzeteket mérjük fel az alvás, etetés, gondozás, megnyugtatás, játék és feladat-helyzetekben. A gyerekeket a vizsgálat után egyéni fejlesztésben részesítjük.

Mit ajánlunk?

A székelyudvarhelyi Vitality Klinikán csecsemő - szülő kapcsolat szakrendeléseink pontos időbeosztás szerint történnek, kényelmes, nyugodt környezetben, szakképzett személyzettel, kitűnő szakmai és technikai háttérrel.

Pszichológus

Sólyom Hajnal

Pszichológus

Kapcsolatdiagnosztikai kezelések

  • Konzultáció

    70 Ron

ÁRAKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalunkon megjelenített árak standard árak. A beavatkozás összetettségétől függően áraink változhatnak. Megkérjük, a konzultáció során, egyeztessenek a kezelő pszichológusukkal.

Program

Sólyom Hajnal pszichológus - Kedd: 10.00 - 16.00

TOP